(untitled) (O`zbekiston tibbiyot ilmi, 2023)
Ushbu maqolada emizikli va erta yoshdagi bolalarni ovqatlantirish muhokama qilinadi. Muallif ko‘krak yoshidagi bolalarni ovqatlantirishning uch xil ya’ni ko‘krak suti (tabiiy yo‘l) bilan boqish, aralash ya’ni ko‘krak suti va qo‘shimcha ovqat bilan boqish, shuningdek sun’iy yo‘l bilan boqish kabi usullari haqida xabar beradi.